Wishlist
R3hab, Inna, Sash!
R3hab, Inna, Sash!
Rock My Body
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / "Trollz" на 6ix9ine и Nicki Minaj дебютира под номер 1

"Trollz" на 6ix9ine и Nicki Minaj дебютира под номер 1

24 Юни 2020
"Trollz" на 6ix9ine и Nicki Minaj дебютира под номер 1

"Trollz" на 6ix9ine и Nicki Minaj дебютира под номер 1 в американската класация за сингли Billboard Hot 100. За него това е първо изпълнение на върха на чарта, а за нея - второ. От парчето са продадени 116 000 копия, което е най-успешната седмица откакто Taylor Swift се завърна с "Ме!" през май миналата година. От нейния сингъл бяха продадени 193 000 копия.


"Trollz" е рекордният пети дебют на първото място за тази година в класацията. Сред останалите песни, влезли директно на върха на американския чарт са "Rain on Me" на Lady Gaga и Ariana Grande, "Stuck With U" на Grande и Justin Bieber, и "Toosie Slide" на Drake. 6ix9ine, чието истинско име е Daniel Hernandez, е седмият изпълнител с поне две цифри в името си, който оглавява класацията. Сред другите шестима са 21 Savage и 50 Cent. Minaj сподели едноминутно видео, в което благодари на феновете си за първото място, като изтъкна, че те са постигнали този резултат без парчето да е влизало в стрийминг плейлисти и да е въртяно по радиата в САЩ.


В тази връзка 6ix9ine, който малко по-рано тази година излезе от затвора предсрочно заради пандемията, избухна срещу стрийминг платформите, които не са промотирали трака. Той се закани, че в продължение на 7 дни ще говори по темата.


Това не е първото му заяждане с индустрията - само преди няколко седмици той обвини Billboard в измама и Ariana Grande, че си е купила първото място на върха на класацията с дуетното изпълнение с Justin Bieber "Stuck With You". А причината за недоволството му беше, че неговият трак “Gooba” остана на трето място. 



Снимка: Instagram - @6ix9ine




nicki minaj под номер дебютира trollz 6ix9ine
Сподели
Свързани новини