Wishlist
Начало / Новини / Nicki Minaj е усетила "натиск" за Yikes

Nicki Minaj е усетила "натиск" за Yikes

11 Февруари 2020
Nicki Minaj е усетила "натиск" за Yikes

Nicki Minaj e била "притискана" да изкара бързо новия си сингъл Yikes, който събра с аудио версията си 4,5 милиона гледания за 4 дни и с лирик видеото си над 500 хил. показвания за 2 дни.

Рапърката най-напред тийзна за гръмкото си завръщане в социалните мрежи. Но и поясни, че е усещала натиск да завърши парчето и да го реализира пред света. Шефовете на лейбъла й също искали положението да се забърза.

В Twitter сесия за въпроси и отговори, почитател я попита как тракът се е появил на бял свят. И тя отговори: "Пуснах отрязък за върлите си фенове и те ме накараха да го издам изцяло. И така ситуацията се превърна в тормоз, тъй като имах само един завършен куплет." И добави: "Нямах написан текст на лист хартия. Просто експериментирах в студиото, защото обичах бийта. Така че Yikes частта всъщност съм аз, чувайки музиката за пръв път. Куплетите записах, но аутрото беше фрийстайл."

Песента е първият солов проект на рап звездата за 2020-та. 

Тийзърът обаче породи доста крайни критики. Така или иначе, композицията се очаква да бъде включена в нейния следващ албум. Последният е Queen от 2018-та.




Снимка: Youtube

nicki minaj усетила натиск yikes
Сподели
Свързани новини