Wishlist
Начало / Новини / Travis Scott отново на съд

Travis Scott отново на съд

26 Май 2022
Travis Scott отново на съд

Отново съдят Travis Scott за предполагаемо подбуждане на "опасен инцидент" включваш публиката на негов концерт през 2019.

Жалбата е подадена от Marchelle Love - жена, за която се твърди, че е била ранена по време на концерт през май 2019. Scott е обвинен, че е пренебрегнал исканията на полицията да спре "опасния и неконтролируем" концерт.

В ново изявление адвокатите на Love твърдят, че полицаи са се втурнали зад кулисите малко след като Scott започва концерта и искат той да спре изпълнението си.

"Въпреки, че Travis Scott е наясно и вижда, че хора от публиката са ранени, задушени, губят съзнание и биват стъпкани, той продължава с изпълнението си, докато властите бяха принудени да се опитат да окажат помощ на ранените", твърдят адвокатите на Love.

В изявление пред Billboard, представител на Scott нарече жалбата "циничен опит за атака на Travis" заради "инцидент отпреди три години, който умишлено е представен погрешно".

Travis Scott в момента е изправен пред стотици съдебни дела, свързани с трагедията на фестивала Astroworld, където 10 души загинаха, а над 300 бяха ранени.

travis отново съд scott
Сподели
Свързани новини