Wishlist
Начало / Новини / Travis Scott арестуван за публично пиянство и навлизане в чужда собственост

Travis Scott арестуван за публично пиянство и навлизане в чужда собственост

21 Юни 2024
Travis Scott арестуван за публично пиянство и навлизане в чужда собственост

33-годишният рапър Travis Scott беше арестуват в яхтеното пристанище на Маями Бийч в ранните часове на четвъртък сутринта, след като предизвика "безпокойство" на чартърна лодка.

Според полицейското управление на Маями Бийч, Scott, с истинско име Jacques Webster, "е бил пиян" и е бил "помолен да напусне няколко пъти".

Според новинарското издание Sky News служителите са били извикани в яхтеното пристанище в 00:44 ч. местно време заради съобщения за безредици.

В документите се посочва, че номинираният за "Грами" изпълнител "е бил ядосан, крещял ругатни, напуснал и се върнал, за да безпокои още малко".

Полицейски служители твърдят, че са видели рапъра да крещи на хората на лодката, като добавят, че Travis лъхал на алкохол.

Полицаите добавиха, че докато напускал лодката, Travis вървял назад, крещейки нецензурни думи към пътниците на плавателния съд.

Scott беше арестуван в 1:17 сутринта и настанен в поправителния център Търнър Гилфорд Найт по обвинения в пиянство и нарушаване на обществения ред.

Рапърът, който има две деца с бившата си приятелка Kylie Jenner, плати гаранция от 650 американски долара и се очаква да бъде освободен от затвора.

 The Voice – We Love Music!  

арестуван пиян travis scott
Сподели
Свързани новини