Wishlist
Начало / Новини / Tom Parker с тежко заболяване

Tom Parker с тежко заболяване

12 Октомври 2020
Tom Parker с тежко заболяване

Британският певец Tom Parker, който в продължение на пет години се изявяваше в момчешката група The Wanted, е диагностициран с мозъчен тумор.

Заболяването може да бъде фатално за изпълнителя, защото образуванието се намира на място, което не подлежи на оперативна намеса.  32-годишният музикант разкри, че ракът е в четвърти стадий и в момента той се подлага на лечение. 

Parker, който по-рано тази година съобщи, че със съпругата му чакат второто си дете, написа в Instagram: "Всички сме съсипани от диагнозата, но ще продължим да се борим докрай. Не се нуждаем от тъгата ви, искаме само любов и позитивизъм, и заедно да повишим информираността за тази ужасна болест и да търсим най-добрите възможни начини за лечение"

В интервю за британското списание "OK!" Parker и съпругата му Kelsey Hardwick разказаха, че лекарите са описали тумора като "възможно най-лошия сценарий" и са информирали двойката, че е злокачествен и в последен стадий.

Средно прогнозата за хората в този етап на болестта, която е сред най-смъртоносните варианти на рака, е между година и 18 месеца, по данни на британската неправителствена организация "The Brain Tumour Charity".

Певецът сподели, че е потърсил лекарска помощ, след като през лятото припаднал два пъти: "Дръпнаха завесата около леглото ми и казаха "Имаш мозъчен тумор". Бях в шок... Беше много тежко да го преживея сам. Все още не съм се примирил с мисълта". 

Parker стана популярен с петчленната група The Wanted, известна с хитове като "All Time Low" и "Heart Vacancy". Групата имаше серия от пет сингъла номер 1 във Великобритания, а парчето "Glad You Came" от 2011 г. стигна до трета позиция в американската класация. Групата се разпадна през 2014 г., като членовете завиха, че ще работят по самостоятелни проекти.

снимка: Facebook @tomparkerofficial

тежко tom parker заболяване
Сподели
Свързани новини