Wishlist
Начало / Новини / Sophie Turner е щастливо изолирана

Sophie Turner е щастливо изолирана

03 Април 2020
Sophie Turner е щастливо изолирана

За много хора социалната изолация заради коронавируса е истинско мъчение, но не и за Sophie Turner. Звездата от сериала “Игра на тронове” сподели в онлайн разговор с водещия Conan O'Brien, че дори много й харесва да си стои у дома, защото е интроверт и всъщност ситуацията изобщо не я притеснява.

"В пълна безопасност съм и напълно изолирана. И някак ми харесва. Аз съм интроверт и домошарка. Ако можех да си стоя цял ден вкъщи, щях да го правя, така че тази ситуация е страхотна за мен. Излизам от къщи само, за да разходя кучетата ми и това е”, обясни Sophie. Тя даде и един като цяло не особено препоръчителен съвет за хората, на които изолацията им създава проблеми: “Всичко, което трябва да направите е да си стоите вкъщи и да се напиете вкъщи. Страхотно е!”.

Актрисата разказа също, че съпругът й Joe Jonas изобщо не е толкова доволен: "Изглежда всичко работи в моя полза, защото Joe много обича да е сред хора. Затова ми е малко трудно да го затворя у дома и да го накарам да прекарва време с мен, за него това е като затвор, но за мен е супер”. Turner разкри, че за да се справи с положението, Joe е започнал да прави диджейски сетове в Instagram Live, при това “много, много шумно”, докато тя се опитва да чете сценариите за предстоящите си филмови и телевизионни проекти. Звездата разказа още, че последно изпълнението му е било на тема “музиката на 80-те” и е продължило около 2 часа. А нейната роля е да му избира дрехи според темата на онлайн шоуто и разбира се, да му носи напитки. По думите й следващият сет на DJ Joe Jonas ще бъде с реге музика.



Снимка: Instagram - @sophiet




sophie turner щастливо изолирана
Сподели
Свързани новини