Wishlist
Camila Cabello
Camila Cabello
Crying In The Club
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Tokio Hotel с песен за неосъществената любов - BAD LOVE

Tokio Hotel с песен за неосъществената любов - BAD LOVE

10 Февруари 2022
Tokio Hotel с песен за неосъществената любов - BAD LOVE

Немската банда Tokio Hotel представи новия си сингъл “Bad Love” и официалното видео към него, в което главната роля е отредена на вокалиста Bill Kaulitz.

„Сингълът напомня старото звучене на Tokio Hotel. Това е продукция с изкривени вокали и с фокус върху силен китарен риф. В нея всъщност има стар семпъл от песен на групата. Нека видим дали феновете ще могат да я разпознаят. Върнахме и истинските барабани, което ще бъде много забавно за свирене на живо на следващото ни турне през април в цяла Европа.", споделя Tom Kaulitz.

Бяхме в студиото в Берлин и всичко, което имахме, беше този китарен риф и няколко мелодии, но нямахме истински текст или концепция. По това време бях тормозен и преследван от фен, който имаше луда мания по мен, от онази любов, която те кара да си изгубиш ума и да полудееш. Четох тези луди съобщения, които получавах, до всички в студиото на глас и ето го! “Bad Love” се роди. Песен за интензивността и жестокостта на неосъществената любов, когато целият ти живот се върти около някого и те изяжда отвътре, докато той вероятно дори не знае, че съществуваш. И си помислих, че мога да се свържа по някакъв начин с това, защото съм склонен да изпитвам подобни кофти чувства. В известен смисъл това е история за обсебващ фен, но и размисъл върху моя собствен любовен живот.”, споделя още Bill Kaulitz.

A post shared by Tokio Hotel (@tokiohotel)

View this post on Instagram
песен bad love любов hotel tokio неосъществената
Сподели
Свързани новини