Wishlist
Начало / Новини / Михаела Филева и Дара Екимова представят дуетна песен

Михаела Филева и Дара Екимова представят дуетна песен

01 Март 2024
Михаела Филева и Дара Екимова представят дуетна песен

Михаела Филева и Дара Екимова – две от най-актуалните дами в съвременната българска музика, подаряват на феновете си уникална обща песен с потенциал на тотален хит. Талантливите изпълнителки написват „Всичко е било за добро“ заедно с музикалния продуцент  Gusten Dahlqvist по време на творческия лагер за създаването на последния албум на Михаела „96“, а във финалните щрихи на парчето се включва и Веселин Ценов.

Симпатиите между двете певици са публично известни и обединяването на талантите им в общ проект е очаквано музикално събитие. Още с излизането на албума „96“, слушателите определиха „Всичко е било за добро“ за любимо парче и предположиха, че съвсем скоро ще се радват на негова видео версия.

За работата си по клипа на песента режисьорът Бойко Щонов споделя: „Имам голямото удоволствие да съм работил и с двете, и знам колко са прекрасни и поотделно. Търсех контраст между видеото и общото усещане на песента, който да дава възможност на въображението на зрителя да го интерпретира през своята призма. Впечатлен съм колко професионално се справиха с изпълнението на танго, въпреки малкото време за репетиции, с което разполагахме.“

Ескпресивно, визуално привлекателно и изпълващо сетивата с красота, видеото съвършено приляга на актуалното звучене на „Всичко е било за добро“. Премиерата му е в официалния канал на Монте Мюзик в YouTube, а сингълът е разпространен във всички дигитални платформи.

The Voice - We love music! 

албум нова песен Михаела Филева Дара Екимова dara ekimova
Сподели
Свързани новини