Wishlist
Начало / Новини / „Taylor Swift: The Eras Tour“ става най-стриймваният музикален филм на Disney+ само след три дни

„Taylor Swift: The Eras Tour“ става най-стриймваният музикален филм на Disney+ само след три дни

20 Март 2024
„Taylor Swift: The Eras Tour“ става най-стриймваният музикален филм на Disney+ само след три дни

„Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)“ счупи рекорда на Disney+ за най-стриймван музикален филм на всички времена, само три дни след пускането му.

Концертният филм от текущото световно турне на Swift, което също счупи множество рекорди, беше достъпен в Disney+ на 14 март. Вижте официалния трейлър на филма по-долу.

Според The Hollywood Reporter филмът е гледан общо 16,2 милиона часа през първия си уикенд, надминавайки гледаемостта на музикални филми на Elton John, Beyoncé и The Beatles.

Разширен от първоначалното си представяне по кината през октомври, дълъг три часа и половина, филмът включва песни, изрязани преди това от оригиналната версия, включително „Cardigan“ и „Long Live“.

Изданието на Disney+ също включва изпълнения на някои от емблематичните изненадващи песни на Swift, които тя променя всяка вечер по време на турнето. Зрителите вече могат да предават поточно нейни изпълнения на „Maroon“, „Death By A Thousand Cuts“ и др.

След пускането на филма по кината миналата година, той бързо се превърна в най-касовия концертен филм на всички времена, като направи общо 261 милиона долара (206 милиона британски лири) в боксофиса.

Филмът беше номиниран за няколко отличия, включително номинация за награда за документален филм на критиците и номинация за "Златен глобус" за кинематографични и касови постижения.

Swift наскоро направи една година от началото на глобалното си турне, което започна в Глендейл, Аризона миналия март, след като наскоро завърши с шест концерта в Сингапур. Тя ще поднови с европейската част от турнето през май, започвайки с шоу в LA Défense Arena в Париж, където ще бъде подгрявана от Paramore.

Междувременно Taylor има съвсем нов албум, „The Tortured Poets Department“, който излиза на 19 април, който тя обяви на наградите "Грами" по-рано тази година.

The Voice - We Love Music!   

турне taylor swift концертен филм
Сподели
Свързани новини