Wishlist
Regard, Years & Years
Regard, Years & Years
Hallucination
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift изпя "Cornelia Street" за първи път на турнето

Taylor Swift изпя "Cornelia Street" за първи път на турнето

28 Август 2023
Taylor Swift изпя "Cornelia Street" за първи път на турнето

Taylor Swift най-сетне изпя "Cornelia Street" за първи път по време на световното турне "Eras"

По време на концерта ѝ в Мексико на 26 август, Taylor Swift изпя две любими песни на публиката. 

„Бяхте извънредно търпеливи и подкрепящи и ни отне толкова време, за да дойдем тук и да изпълня това за вас. Така че тази вечер исках да изпълня песен, която много от феновете искаха по време на цялото турне,” каза Taylor. 

По време на турнето в Мексико на 24 август, Swift изпя като изненада песента "I Forgot That You Existed" от албума "Lover" и "Sweet Nothing" от албума "Midnights". По-рано този месец изпълнителката завърши Северноамериканската част от турнето си. По време на последния концерт в Калифорния, звездата изненада феновете, като обяви албума "1989 (Taylor’s Version)".

През ноември тази година Swift ще се отправи към Аржентина и Бразилия. В началото на 2024 турнето ще продължи към Австралия, а през пролета и лятото Taylor ще изнесе концерти в Европа и Великобритания. 

Междувременно Swift сподели фрагмент от „Look What You Made Me Do (Taylor’s Version)“ в трейлъра на новия телевизионен сериал "Wilderness". Оригиналната песен се появява в албума на Taylor от 2017 г. „Reputation“, един от албумите, които тя ще презапише изцяло, но все още не е обявила.

taylor swift
Сподели
Свързани новини