Wishlist
Hosh & 1979 ft. Jalja
Hosh & 1979 ft. Jalja
Midnight (The Hanging Tree)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift и Beyoncé се събраха на премиерата на филма "The Eras Tour"

Taylor Swift и Beyoncé се събраха на премиерата на филма "The Eras Tour"

12 Октомври 2023
Taylor Swift и Beyoncé се събраха на премиерата на филма "The Eras Tour"

Две големи звезди се събраха, въпреки че от няколко месеца се конкурират за вниманието на феновете.

Beyoncé изненадващо се появи на предпремиерата на концертния филм на Taylor Swift, "The Eras Tour". Поп иконите дори позираха заедно за снимки на първата прожекция на продукцията в Лос Анджелис в сряда преди световната премиера на филма, която е насрочена за 13-и октомври.

Сред присъстващите бяха и режисьорът на лентата Sam Wrench, заедно с танцьорите и бенда от турнето „Eras“, което ще продължи с концерти в Аржентина и Бразилия следващия месец.

Beyoncé също ще пусне документален филм за концерта за своето турне „Renaissance“ по-късно тази година и той ще бъде прожектиран по кината. Преди премиерата Swift съобщи, че филмът "The Eras Tour" ще бъде прожектиран в кината ден по-рано, в четвъртък (12-и октомври) в САЩ и Канада, докато допълнителни прожекции ще бъдат добавени през първия уикенд поради „безпрецедентно търсене“.

„Не мога да ви благодаря достатъчно, че искате да видите този филм, който толкова ярко улавя най-любимото ми приключение, в което някога съм участвала: The Eras Tour“, написа Swift в социалните медии. „И най-хубавото е, че това е приключение, в което все още сме заедно. Сега се ​​качвам в колата…”, пише тя към своя снимка, направена преди прожекцията.

Певицата публикува и кратко клипче, което показва как заедно с Beyoncé похапват пуканки в залата докато чакат началото на прожекцията.

"Много съм щастлива, че никога няма да разбера как щеше да изглежда животът ми без влиянието на @beyonce. Начинът, по който тя ме е учила, както и много други артисти като мен, за това как да нарушаваш правилата и да се изправяш смело през нормите в индустрията. Нейният щедър дух. Нейната сила и умението да бъде различна. За мен тя е пътеводна светлина през цялата ми кариера и фактът, че се появи тази вечер, е като истинска приказка".

Според прессъобщение, предстоящият филм е „спиращ дъха, кинематографичен поглед“ към турнето на Swift, което включва най-големите ѝ хитове и някои по-малко популярни записи от нейните 10 албума. Турнето „Eras“ ще посети Австралия в началото на 2024 г., а датите в Европа и Обединеното кралство ще последват през лятото. Допълнителни концерти в Северна Америка трябва да се проведат по-късно през следващата година.

beyoncé
Сподели
Свързани новини