Wishlist
Начало / Новини / Beyoncé превзема "Сферата" след U2?

Beyoncé превзема "Сферата" след U2?

16 Ноември 2023
Beyoncé превзема "Сферата" след U2?

Beyoncé води преговори за серия концерти в новата зала "Сферата" в Лас Вегас. 

Иновативното място за музикални събития, което беше построено за 2 милиарда долара, се управлява от компанията, която оперира и с "Медисън Скуеър Гардън". Високотехнологичната "Сфера" беше открита през септември с шоуто на U2. На този етап там няма насрочени концерти на други изпълнители, а резиденцията на ирландската рок група продължава до февруари.

Според в. New York Post Beyoncé в момента води разговори за поредица концерти в "Сферата" следващата година за 10 милиона долара. 

Изданието твърди, че мегазвездата вече е разгледала залата в компанията на майка си Tina Knowles, която е и неин мениджър, и съпруга си Jay-Z. Засега обаче все още няма сделка. 

Beyoncé приключи грандиозното световно турне "Renaissance" миналия месец. Малко преди това статистиката на сп. Forbes показа, че обиколката може а завърши с приходи от над 2 милиарда долара.

Преди седмица беше съобщено, че "Сферата" е на загуба с 98,4 милиона долара, затова изпълнител от ранга на Beyoncé може да допринесе за увеличаване на приходите на залата. 

Източник на New York Post твърди, че са обмисляни и други големи имена като Paul McCartney, Lady Gaga и Bon Jovi. Миналия месец Gaga посети един от концертите на U2 в "Сферата".

Според разчетите "Сферата" печели много малко от билети, а по-сериозната част от приходите на залата идва от продажбата на рекламно пространство на различни клиенти върху огромните LED екрани, които покриват вътрешната и външната част на арената. 

beyoncé
Сподели
Свързани новини