Wishlist
Dany Kole
Dany Kole
Pictures (Deepjack Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Tate McRae е финалният хедлайнер на наградите BRIT

Tate McRae е финалният хедлайнер на наградите BRIT

22 Февруари 2024
Tate McRae е финалният хедлайнер на наградите BRIT

Наградите BRIT обявиха последния изпълнител на тазгодишната церемония.

Изданието на събитието през 2024 г. трябва да се проведе на арена O2 в Лондон в събота, 2 март. То ще бъде представено от трио водещи – Maya Jama, Clara Amfo and Roman Kemp – и ще може да се гледа по ITV1 и ITVX.

Организаторите по-рано потвърдиха, че Dua Lipa, Raye, Kylie Minogue (тазгодишната глобална икона на BRITs), Jungle и Rema ще се качат на сцената. Освен това ще има съвместни изпълнения на Becky Hill и Chase & Status, както и на Calvin Harris и Ellie Goulding.

Днес беше разкрито, че Tate McRae също ще пее на BRIT 2024. Канадската поп изпълнителка е последният изпълнител на живо, който ще бъде обявен за тазгодишното шоу.

„Толкова съм развълнувана да се завърна в Лондон за първите си награди Brit!“ тя каза. „Най-голямата чест е да пееш на емблематичната сцена на BRIT. Това ще бъде една незабравима нощ!“

McRae е номинирана за награда BRIT в категорията „Международна песен на годината“ за „Greedy“, водещият сингъл от втория ѝ албум „Think Later“ (2023). Тя се изправя срещу Billie Eilish („What Was I Made For?“), SZA („Kill Bill“) и Olivia Rodrigo („Vampire“).

The Voice - We love music!

brit награди tate mcrae
Сподели
Свързани новини