Wishlist
Начало / Новини / Ще направи ли Tate McRae дует с The Kid Laroi?

Ще направи ли Tate McRae дует с The Kid Laroi?

02 Април 2024
Ще направи ли Tate McRae дует с The Kid Laroi?

Tate McRae не изключва възможността да си сътрудничи The Kid Laroi, за който се твърди, че отскоро е нейното гадже. 

Двамата бяха забелязани за първи път заедно през януари на почивка в Мексико, което предизвиа спекулации, че са двойка. На въпрос дали двамата ще работят заедно, Tate се изсмя и изчерви. 

Запитана дали би искала да влезе в студиото с австралийския рапър и певец, тя се засмя и след това каза пред Billboard на червения килим на музикалните награди на iHeartRadio в понеделник: „Аз не знам. Да, може би."

Ако двамата са заедно, Tate може би ще напише песен за него, тъй като тя черпи от собствените си преживявания, когато пише текстовете на песните си.

По-рано тя каза на Uproxx за албума си „Think Later“ от 2023 г.:

„Честно казано, написването за този албум дойде много по-естествено, защото черпех от реални преживявания, през които бях преминала. Толкова много от предишните ми песни, особено тези, които написах, когато за първи път пеех в YouTube, бяха от ситуации, които си представях. Песните в този албум са толкова честни - без значение каква беше емоцията. Предполагам обаче, че писането на тъжни песни винаги е било по-лесно, защото когато съм тъжна, намирам утеха в писането."

The Voice - We Love Music!    

the kid laroi tate mcrae
Сподели
Свързани новини