Wishlist
J Balvin, Usher, DJ Khaled
J Balvin, Usher, DJ Khaled
Dientes
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / The Kid LAROI пусна трейлър за дебютния си албум и превю на водещия сингъл

The Kid LAROI пусна трейлър за дебютния си албум и превю на водещия сингъл

13 Януари 2023
The Kid LAROI пусна трейлър за дебютния си албум и превю на водещия сингъл

The Kid LAROI сподели трейлър за дебютния си албум, носещ заглавието "The First Time". Изпълнителят не пропусна да потвърди, че водещият сингъл от албума, ще излезе още следващата седмица. 

Преди почти една година, LAROI разкри заглавието на проекта. Малко по-късно той каза, че записът ще се казва "Kids Are Growing Up", но в крайна сметка се върна към първоначалната си идея.

"The First Time" следва трилогията от микстейпове "F*ck Love", които излязоха на пазара през 2020 и 2021 година. Сред тях беше и общият му трак с Justin Bieber "Stay", който се изкачи до номер едно в класациите Billboard Hot 100 и Billboard Global 200. Колаборацията беше номер едно в 21 държави, включително и Австралия и Канада. "Stay" е песента най-бързо достигнала 2 милиарда слушания в музикалната платформа Spotify

През април миналата година LAROI пусна "Thousand Miles", който трябваше да бъде водещият сингъл на "The First Time", но изпълнителят промени решението си и "Thousand Miles" вероятно няма да се появи във финалния траклист на албума. Вместо това е вероятно да чуем дългоочакваната му колаборация с Tame Impala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thekidlaroi



 

the kid laroi
Сподели
Свързани новини