Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Тайната е разкрита: Iggy Azalea призна, че наистина е станала майка

Тайната е разкрита: Iggy Azalea призна, че наистина е станала майка

10 Юни 2020
Тайната е разкрита: Iggy Azalea призна, че наистина е станала майка

Тайната е разкрита - Iggy Azalea призна, че наистина е станала майка. Изпълнителката на "Fancy" публикува кратко изявление в социалните мрежи, в което официално потвърди слуховете.

"Имам син. Чаках подходящия момент да кажа нещо, но колкото повече време минаваше, толкова повече осъзнавах, че винаги ще изпитвам притеснение да споделя толкова голяма новина със света", пише звездата в посланието до феновете си.

30-годишната рап изпълнителка от Австралия спести всякакви подробности за детето, като например кой е бащата, името, което е избрала за момченцето или кога е родено. "Искам да опазя личния му живот, но също така исках да изясня, че той не е тайна и не мога да изразя с думи колко много го обичам" - така Azalea обясни защо досега е пазила мълчание за това, че е станала майка, става ясно от story, качено в Instagram профила на звездата.




Снимките, които рапърката публикува в социалните мрежи от март месец насам, породиха сериозни съмнения дали слуховете за бременността й са били истина. На кадрите Iggy изглежда в отлична физическа форма, която не предполага скоро да е родила бебе.



Преди това тя не беше качвала нищо в акаунтите си от декември миналата година.

iggy azalea майка призна тайната разкрита наистина станала
Сподели
Свързани новини