Wishlist
Masked Wolf
Masked Wolf
Astronaut In The Ocean (Power Intro)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Събирането на One Direction е официално потвърдено

Събирането на One Direction е официално потвърдено

21 Април 2020
Събирането на One Direction е официално потвърдено

Събирането на One Direction е официално потвърдено, след като Liam Payne пак повдигна леко завесата над плановете му с бившите му колеги от групата за отбелязване на тяхната 10-а годишнина.

Този път певецът се разприказва пред Alesso, с когото си партнирaт в новата песен на диджея "Midnight". Именно тя беше поводът за включването им в Instagram Live. Много от феновете обаче не успяха да се въздържат и започнаха да задават въпроси за събирането на бандата в секцията с коментарите.

"Човече… има толкова много въпроси за One Direction”, казва Alesso на Liam. "Не ми се иска да те поставям в неудобна ситуация, защото знам, че не можеш да кажеш много”.

В отговор Liam казва, че скоро си е говорил с Niall във FaceTime, защото “повечето от нас са в Лондон и се опитвахме да организираме първата ни група във FaceTime с момчетата”. И добави: "Не мога да разкрия много. Louis вече ми се скара, че съм разкрил част от плановете ни преди дни. Така че сега групово ще ми се карат”.

"О, леле, целият свят ще експлодира”, казва Alesso.  

"Можеш да дойдеш на мястото на Zayn и да се присъединиш към бандата”, отвръща шеговито Liam.

Преди седмица феновете на групата забелязаха, че Liam, Harry, Louis и Niall, както и официалния акаунт на One Direction отново следват Zayn в Twitter, след като през 2015г. той напусна състава. Освен това, в Google Zayn вече не е записан като “бивш” член на бандата и отново се води “вокал”.

Малко след тези събития Liam разкри пред James Corden, че с момчетата си говорят “доста често” напоследък, но разбира се, не може да каже повече, за да не издава твърде много.  

От всичко казано дотук става ясно само, че събиране на One Direction предстои, но остава под въпрос дали Zayn отново ще бъде част от групата.

Снимка: Instagram

one официално direction събирането потвърдено
Сподели
Свързани новини