Wishlist
Начало / Новини / One Direction отново заедно?!

One Direction отново заедно?!

14 Април 2020
One Direction отново заедно?!

Надежда за събиране на ПЕТИМАТА от One Direction проблесна сред феновете на групата тези дни. Да, включително Zayn Malik.

Изпълнителят на "Pillowtalk" беше първият, който напусна супер успешната банда и стартира самостоятелна кариера. Малко по-късно Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne и Niall Horan тръгнаха по същия път, като според официалната версия не са се разпаднали, а само поемат по отделни пътища за неопределено време.  

Отношенията между Zayn и останалите четирима не бяха никак добри, като наскоро Niall разкри в интервю, че откакто е напуснал групата колегата им не е разговарял с никого от тях.

През последните дни обаче наблюдателните фенове забелязаха неочаквано развитие - и четиримата отново последваха Zayn в Twitter. Освен това, официалният акаунт на One Direction също следва Malik, а сайтът на бандата беше активиран отново.

Важно е да отбележим обаче, че ответна реакция от страна на Zayn няма.

Като започнаха да трендват хаштага #OneDirectionReunion, феновете отбелязаха и факта, че снимката на групата в Apple Music също е сменена с такава, в която отново присъства Zayn.

В скорошно интервю Liam намекна за предстоящо събиране на бандата, макар че не спомена името на Malik като част от тези планове: "Много си говорим помежду си в последните седмици, което е много приятно. Работим по няколко различни неща в опит да ги осъществим и си разменяме много мейли".

За събиране говори още през януари и Tomlinson: “Мисля че ще се случи в някакъв момент, ще бъде глупаво да не го направим".

След като се разбра за взаимодействието в интернет, започнаха и слуховете. Page Six съобщи, като се позова на свои източници, че One Direction ще се съберат, за да отбележат 10-ата годишнина на групата, която предстои на 23-и юли, като възможностите включват специално телевизионно предаване и нов сингъл. Турне обаче не се предвижда.

Според източник, близък до екипа на Malik "Има още много да се направи и има доста пречки. Очевидно, в момента каквото и да направят, ще бъде виртуално. Но има много добра воля и те много искат да осъществят нещо заедно".

Друг източник на Page Six е казал: “Всяко от момчетата иска да благодари по някакъв начин на феновете за десетгодишната им вярност. Въпреки самостоятелните им успехи, всеки то тях е наясно, че най-големият израз на благодарност би бил да направят нещо заедно. Отношенията им са много различни сега, но всички знаят, че нямаше да бъдат това, което са днес, ако не беше това, което постигнаха като група. Мисля, че това, което се случва по света сега постави различията им в друга перспектива".





Снимка: Instagram










отново заедно one direction
Сподели
Свързани новини