Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Soft Play са групата, която ще подгрява Imagine Dragons

Soft Play са групата, която ще подгрява Imagine Dragons

26 Юли 2023
Soft Play са групата, която ще подгрява Imagine Dragons

Енергичните британци от Soft Play ще са групата, която след 5 дни ще излезе преди изключителните Imagine Dragons. Дуото е създадено през 2012 г. и една от най-важните съвременни рок банди за островната сцена.

SOFT PLAY са група, изградена върху идеята за счупване на правилата. Тази максима изглежда им служи добре, особено с оглед на това, че дебютният им албум бързо се превръща в златен и е номиниран за наградата “Mercury”. От там нататък те печелят сърцата на Майк Скинър от The Streets, Mike D от The Beastie Boys, носители са на няколко NME награди, изнасяли са самостоятелно шоу в Alexandra Palace, Skepta е бил с тях на сцената по време на Big Weekend, поредица на Radio BBC 1. Били са на турне с The Prodigy, Kasabian, Jamie T и Wolf Alice.

Техният трети и най-скорошен албум “Acts of Fear and Love” се вряза директно в топ 10 на класациите за рок музика по света и събира едни от най-добрите ревюта в кариерата на бандата до ден днешен. NME описва албума като “най-завършения от каталога на групата до момента, с много интересни промени и нови звуци, но без да губи връзка с ДНК-то на групата”.

Припомняме, че билетите за седящи са напълно разпродадени, като остава само ограничена бройка правостоящи места. Зоните на терен са разделени на две - Radioactive Zone и General Admission, като с цел безопасност и до двете не се допускат лица под 12 г. а Концертът е на 30.07, а билетите са мрежата на epaygo и bilet.bg

концерт imagine dragons soft play Дан Рейнолдс София
Сподели
Свързани новини