Wishlist
Calvin Harris, Ellie Goulding
Calvin Harris, Ellie Goulding
Free
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Барабанистът на Imagine Dragons обяви, че напуска групата

Барабанистът на Imagine Dragons обяви, че напуска групата

22 Август 2024
Барабанистът на Imagine Dragons обяви, че напуска групата

Барабанистът на Imagine Dragons Даниел Платцман обяви, че напуска групата.

Снощи (21 август) дългогодишният барабанист – който се присъедини към групата през 2011 г. – се появи в социалните медии, за да обяви, че напуска групата. Той написа:

 „След невероятно пътуване от повече от десетилетие, ще напусна невероятната група Imagine Dragons. Исках да споделя най-дълбоката си благодарност към вас, феновете, за вашата непоколебима подкрепа и споделяне на радостта от музиката с мен.”

Той продължи, обяснявайки причината за напускането си: 

„Вълнувам се, че скоро ще мога да споделя повече за проектите, по които работих усилено през последните няколко месеца, съсредоточени върху най-голямата ми страст: музика за филми и композиране. Обещавам, че ще научите първи. Останете на линия.“

Въпреки това си струва да се отбележи, че изглежда няма вътрешен конфликт в групата, свързана с напускането на Платцман, тъй като басистът и кийбордистът на Imagine Dragons коментират подкрепящо съобщението на барабаниста.

Платцман участва в пет от шестте албума на групата. Бандата издаде новия си албум „LOOM“ в края на юни. Той включва песни като „Wake Up“, „Nice To Meet You“ и „Eyes Closed“. Платцман не е включен в албума.

The Voice – We Love Music!    

imagine dragons Даниел Платцман барабанист
Сподели
Свързани новини