Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / След фурор в Мадрид и Лондон: Виктория ще пее за феновете на Евровизия в София на Sofia Eurovision Party 2022

След фурор в Мадрид и Лондон: Виктория ще пее за феновете на Евровизия в София на Sofia Eurovision Party 2022

21 Април 2022
След фурор в Мадрид и Лондон: Виктория ще пее за феновете на Евровизия в София на Sofia Eurovision Party 2022

Виктория, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще вземе участие в международния концерт Sofia Eurovision Party 2022. Събитието ще се проведе от 10-и до 14-и май в София и ще събере на едно място артисти и фенове на Евровизия от България и цяла Европа. Те ще проследят на живо двата полуфинала и големия финал на конкурса Евровизия 2022, а в деня на финала от 20 часа ще се проведе и концерта на Виктория и български и международни звезди от конкурса. Билети за събитието могат да бъдат закупени на sofiaeurovision.com. 

Виктория беше един от тримата артисти от миналогодишното издание на Евровизия, които получиха покана да пеят на промо концертите в Мадрид и Лондон. След успешно представяне на партитата от календара на Евровизия във Великобритания и Испания, Виктория се завръща в България, където ще открие първото подобно събитие в страната ни – Sofia Eurovision Party 2022. 

“Радвам се, че българските артисти и всички музикални фенове в България ще имат възможност да се насладят на подобно събитие. Партитата във Великобритания и Испания бяха невероятни - събраха се хиляди хора, които просто искаха да се насладят на хубавата музика и да се забавляват. Пееха в един глас с мен моите песни и това ме направи много щастлива. Срещата с феновете на Евровизия е винаги много зареждаща. Сигурна съм, че в София ще бъде също толкова вълнуващо!”, сподели певицата. 

Виктория на Евровизия 2021 в Ротердам: 

Sofia Eurovision Party 2022 ще се проведе от 10-и до 14-и май, а в неговата програма са включени специален концерт със звезди от Евровизия, тематични музикални вечери с хитови песни от конкурса, клубни партита и караоке, което ще даде възможност на всеки да се докосне до магията на Евровизия.

лондон феновете евровизия след виктория пее фурор софия party eurovision sofia мадрид 2022
Сподели
Свързани новини