Wishlist
Начало / Новини / Sickotoy и Nicole Cherry създават свежо настроение с „Como El Agua“

Sickotoy и Nicole Cherry създават свежо настроение с „Como El Agua“

08 Юли 2024
Sickotoy и Nicole Cherry създават свежо настроение с „Como El Agua“

Sickotoy си партнира с известната румънска изпълнителка Nicole Cherry за свежия трак „Como El Agua“. Парчето показва най-добрите продуцентски умения на Sickotoy и завладяващия глас на Nicole, който ще превземе сърцата на слушателите. Колаборацията носи уникална комбинация от характерните електронни бийтове на Sickotoy и многостранния вокален диапазон на Nicole, създавайки песен, която е едновременно енергична и мелодична. Освен това тракът е написан от Minelli и Andrei Ursu (WRS). „Como El Agua“ обещава да бъде хит, съчетаващ заразителни ритми и завладяваща мелодия - перфектна както за дансинга, така и за небрежно слушане.

SICKOTOY е един от най-успешните диджеи и продуценти в Централна и Източна Европа през последните години и притежател на награда от Latin Grammy за най-добър латино, рок и градски алтернативен албум, който спечели, благодарение на сътрудничеството си с Pitbull, Mohombi и Wisin за „Baddest Girl in Town”. SICKOTOY има много успешни колаборации, с милиони стриймвания, и имена като INNA, Ilkay Sencan, Minelli, Antonia и Elvana Gjata. Тези хитове завладяха радио класациите в Централна и Източна Европа. Творческата концепция на SICKOTOY включва продукции с артисти като INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash и други. Освен това той изпита ролята на жури в конкурса „One True Singer“, продуциран от Global Records и HBO MAX.

Nicole Cherry е един от открояващите се гласове в румънската музикална индустрия, известна като певица, автор на песни и актриса. С многобройни хитове, оглавяващи радио и телевизионни класации, представени в множество дигитални плейлисти, милиони гледания в YouTube и много последователи в социалните медии, Nicole се утвърждава като артист от най-високо ниво, предоставяйки незабравими изпълнения. „Memories“, „Florile tale“, „Din cauza ta“ и „Dansează amândoi“ са само част от песните, които определят нейния разнообразен репертоар. Nicole Cherry работи с артисти като Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad и други известни румънски имена. Тя получи признание за ролята си в "Romina VTM", най-продаваната филмова продукция в Румъния по време на предварителните продажби. Наскоро нейният проект с Puya "Paharul sus" стана най-пусканата песен в румънския радиоефир тази пролет.

 The Voice – We Love Music!    

sickotoy new4u global records nicole cherry como el agua
Сподели
Свързани новини