Wishlist
Начало / Новини / INNA представя "El Pasado", вторият албум на испански език, написан изцяло от изпълнителката

INNA представя "El Pasado", вторият албум на испански език, написан изцяло от изпълнителката

В социалните мрежи изпълнителката се похвали и с визия на един от екраните на Times Square в New York

09 Април 2024
INNA представя "El Pasado", вторият албум на испански език, написан изцяло от изпълнителката

Румънската изпълнителка INNA представя втори албум, който е на испански език. Той съдържа 11 песни и е със заглавие "El Pasado". Всички проекти са написани изцяло от INNA с Andres Alcaraz, продуцирани от David Ciente, миксирани и мастерирани от Sergiu Musteață. Колекцията с тракове включва "Primera Vez", "Como Tu", "Enferma", "Hechizo". „En la Cama“, „LaLaLa“, „El Tiempo“, „Dame la Mano“, „Que Importa“, „Cora“, „Yo Sigo Aqui“. Компилацията е представена чрез мини-филм, който разказва историята на Dolores, главната героиня, която е изкусителна артистка и често се влюбва в мъжете, с които играе. По принцип албумът говори за любовните истории и ситуации, които разбиха сърцето на Dolores, а мини-филмът е създаден от Bogdan Daragiu с INNA и заснет в Marmorosch, продуциран от Loops Production, стайлинг от Domnica Mărgescu, грим Anca Buldur и коса Adonis Enache.

"El Pasado" е соул албум, върху който се работи в продължение на 5 години, продължение на "YO", първият албум, написан на испански от INNA, който беше издаден с Roc Nation, лейбълът на Jay-Z.

„"El Pasado" е вторият албум в моята кариера, написан на испански. Процесът продължи около 5 години. Албумът разказва за любовна история, случила се в миналото, откъдето идва и името "El Pasado". Всяка песен представя чувства и емоции през целия този период. "El Pasado" според мен е най-сложният албум, който съм писала! Надявам се, че ще предизвика вълнението ви!“ споделя INNA.

 

Румънската изпълнителка е в Мексико на промо турне. Тя участва във фестивала Tecate Pa'l Norte в Monterrey и е на една сцена с артисти като Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, но също така Alok и R3hab, с които INNA има общи проекти. Албумът "El Pasado" беше представен за първи път на частно събитие в Мексико, където феновете на изпълнителя бяха поканени да чуят ексклузивно 11-те песни. В Instagram румънската изпълнителка се похвали, че реклама на новата ѝ компилация от хитове е на един от огромните екрани на Times Square в New York и е в партньорство със Spotify.

INNA пусна в началото на този месец първата част от албума "Everything or Nothing", 6 песни, композирани в Dance Queen's House, вече традиция за феновете на изпълнителката, които са свикнали с нови песни, написани и продуцирани в рамките на този проект, вече в четвърти сезон. Dance Queen's House означава 16-дневна сесия в къща, където INNA, заедно с текстописци и продуценти, пише музика, а творческият процес е представен в YouTube канала на изпълнителката в 8 епизода. Припомняме, че "Everything or Nothing" включва 6 парчета: "Cheeky", което има над 3 милиона гледания в YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" и " Be My Lover“, с наелектризиращ звук.

inna нов албум global records el pasado испански хитове
Сподели
Свързани новини