Wishlist
Calvin Harris, Ellie Goulding
Calvin Harris, Ellie Goulding
Miracle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / ШВЕДСКОТО ПОП ДУО JUBËL НАПРАВИ ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА “SO SICK” ОТ NE-YO

ШВЕДСКОТО ПОП ДУО JUBËL НАПРАВИ ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА “SO SICK” ОТ NE-YO

07 Април 2022
ШВЕДСКОТО ПОП ДУО JUBËL НАПРАВИ ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА “SO SICK” ОТ NE-YO

Шведското поп дуо Jubël сподели интерпретацията си на “So Sick” от Ne-Yo. В “So Sick” дуото остава вярно на оригиналното RnB звучене, добавяйки жизнени китари и приятни летни вибрации.

Шведското дуо изпълнява “So Sick” на живо и в радио предавания от години, тъй като тя отдавна е любима тяхна песен. След голямото желание на феновете, Jubël най-накрая я издават като сингъл със сцени зад кадър при направата на трака.

Изданието следва масивния успех на пробивния трак на Jubël “Dancing In The Moonlight” ft NEIMY, който получи мултиплатинени сертификати в Европа и ремикс от самия Tiësto, приземявайки се под номер 1 в британската радио еърплей класация и в топ 10 на британската еърплей класация за края на годината.

“Ние сме като банда на живо с електронни инструменти и въздействия“, казват Jubël. “Имаме песни с поп структура, но много танцувални, във време 4/4”. Тази успешна формула донесе на оглавяващата класациите група с платинени продажби милиони слушания в платформите за няколко кратки години. 

С близо 700 милиона световни стрийма, Jubël продължават да издават денс поп хитове като “Dancing In The Moonlight”, както и “Weekend Vibe” и “Dumb” от мини албума през 2021г. "6115 Orange Street", който получи чудесни отзиви от  FLAUNT, The Music Essentials и др.

Тракът слушайте в Spotify:

jubël поп направи ne-yo шведското дуо интерпретация sick
Сподели
Свързани новини