Wishlist
Начало / Новини / Шефовете на Billboard отговориха на 6ix9ine

Шефовете на Billboard отговориха на 6ix9ine

22 Май 2020
Шефовете на Billboard отговориха на 6ix9ine

Шефовете на Billboard отговориха на рапъра Tekashi 6ix9ine след като той обвини Ariana Grande и Justin Bieber в измама, че те са си купули първото място в класацията на чарта. Дуото дебютира със "Stuck With U" като почти веднаха се изкачи до първото място в Понеделник, а рапърът остана на 3-то. Той обвини и шефовете на Billboard като каза, че те са помогнали на Ariana и JB да се изкачат до върха като са закупили много бройки от трака.

Техният мениджър Скутър Браун също отговори на Текаши, като сподели, че само и единствено феновете са причината, песента да се издигне до номер 1 и сега вече шефовете на Billboard го заявиха категорично:

"„Скоростта на продажбите вероятно се отнася до продажбите в четвъртък, 14 май - последният ден от проследяващата седмица - когато подписаните Stuck With U сингли бяха пуснати за продажба в уеб магазините на Grande и Bieber. Подписаният сингъл или албумът е приета форма на продажби, достъпни за всеки изпълнител и е отбелязано многократно в историите на Billboard chart, когато такива елементи са повлияли на Hot 100.

Изявлението продължава: „Класацията има заключена методология, актуализирана поне веднъж годишно, като всеки показател се дели на определен брой, което води до средно съотношение на диаграмата, при което потоците са най-претегленият фактор, следван чрез радио ефир и след това продажби. Всяка песен има своя собствене разбивка на съотношението въз основа на специфичната си активност, която допринася за общата средна класация всяка седмица". Добавиха още те.




billboard 6ix9ine шефовете отговориха
Сподели
Свързани новини