Wishlist
Calvin Harris & Dua Lipa
Calvin Harris & Dua Lipa
One Kiss
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez с вдъхновяващо съобщение

Selena Gomez с вдъхновяващо съобщение

27 Май 2020
Selena Gomez с вдъхновяващо съобщение

Selena Gomez сподели вдъхновяващо съобщение заедно със студентите имигранти във виртуална класна стая. След като пандемията от Коронавирус принуди училищата, колежите и университетите да затворят и да отменят публичните церемонии, 27-годишната звезда изненада хиляди имигранти по света.

Хитмейкърката на "Lose you to Love Me" сподели, че въпреки, че хората не могат да празнуват заедно, студентите трябва да бъдат горди от това, което са постигнали.

"Искам да знаете, че всеки един от вас значи много и вашите преживявания са голяма част от Американската история. Когато аз и семейството ми дойдохме тук от Мексико, ние задвижихме нашата Американска история. Аз съм горда трето поколение мексикано-американка и пътят на моето семейство и неговите жертви са ми помогнали да съм това, което съм днес.

Без значение от къде е вашето семейство, без значение от имигрантския ви статус, вие сте направили крачката да заслужите образование и да накарате вашите родители да се гордеят. Изпращам на всички ви много любов и поздравления!"- завърши Селена.



Снимка: Instagram 





selena gomez съобщение вдъхновяващо
Сподели
Свързани новини