Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez разкрива себе си

Selena Gomez разкрива себе си

17 Април 2020
Selena Gomez разкрива себе си

Selena Gomez разговаря с Amy Schumer за новия брой на списание "Interview". Певицата сподели как е успяла да разкаже сама своята история, като не оставя медиите да правят това вместо нея, за проблемите със здравето и как това я е променило, и още други любопитни неща.

"Никога не съм имала намерение да ставам обект на таблоидите", каза звездата по повод постоянното вмешателство на медиите в кариерата и живота й. "Затова и когато нещата се случиха по този начин, всичко излезе от контрол. И тогава си казах "Чакай, нищо от това не е истина". Начинът, по който медиите понякога се опитват да обяснят нещо, в един момент го кара да звучи наистина зле, когато всъщност няма нищо лошо в това, че съм имала нужда да се оттегля за известно време или това, че съм се влюбила. Трябваше да започна да споделям открито, защото някакви хора ми отнемаха правото да имам собствена история, да говоря сама за нещата, и това ме убиваше. Много съм млада и ще продължа да се променям, затова никой няма право да ми казва какво точно се случва в собствения ми живот".

В интервюто Gomez говори и за факта, че използва позицията си на знаменитост, за да говори открито за менталното и физическото здраве: "Преживяла съм много медицински проблеми и знам, че мога да стигна до хора, които преминават през подобни плашещи ситуации - трансплантация на орган, диализа, изолиране от света, за да се лекуваш... Една от причините да имам такава платформа (да говоря) е, за да мога да помагам на хората. Затова мисля, че съм ок с мащаба, (в който се тиражират думите ми). Искам да кажа, не, не ми е ок, но все пак е, защото знам, че си струва. Знам, че карам някого някъде да се чувства добре, да се чувства разбран или чут, и заради това смятам, че си струва".

Звездата разказа и за това как е създала посления си албум "Rare", като е започнала от водещия сингъл "Lose You To Love Me", който и донесе първото място в американската класация за сингли за първи път в кариерата й.

"Написах го в началото на миналата година, точно когато бях приключила лечението си. Беше в момента, в който се върнах и веднага си казах "Готова съм да се върна в студиото с хора, на които вярвам, и да започнем да работим по песни". Беше много щастливо време, защото бях решила най-после да бъда себе си. Макар че тогава може би не го виждах точно така. Когато написах песента, на практика казах, че е трябвало да стигна дъното, за да разбера, че съм била сляпа за много неща".

Откровеното интервю на Selena Gomez, в което тя споделя много лични и важни за нея моменти от житова и кариерата си, е придружено от много гореща фотосесия, която представя певицата в доста различна светлина.




Снимки: www.interviewmagazine.com




selena gomez разкрива себе
Сподели
Свързани новини