Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez с кулинарно шоу

Selena Gomez с кулинарно шоу

06 Май 2020
Selena Gomez с кулинарно шоу

Ако си търсите кулинарно вдъхновение, Selena Gomez е вашият човек.

Певицата, актриса и продуцент ще води поредица за готвене, която ще се излъчва по новата видеострийминг услуга HBO Max. Предаването ще има 10 епизода. Идеята за него се появила докато звездата си стояла вкъщи заради пандемията от COVID-19 и започнала да прекарва все повече време в кухнята. От HBO Max обаче уточняват, че "въпреки многото й таланти, предстои да разберем дали готвенето е един от тях".

"Винаги съм казвала колко много обичам храната. По време на интервюта хиляди пъти са ме питали ако имах друга кариера каква щеше да бъде тя, какво бих правила и аз отговарях, че щеше да е забавно ако бях главен готвач", казва Gomez. "Определено нямам необходимата практика! Но както много от нас, докато си стоя вкъщи започнах да готвя повече и да експериментирам в кухнята".

Във всеки епизод на поредицата към Selena ще присъединява виртуално различен професионалист в кулинарното изкуство. Заедно те ще готвят, ще дават съвети, ще споделят професионални трикове и ще трябва да се справят с различни предизвикателства - от димяща фурна до липстващи съставки. Всеки епизод ще насочва вниманието на зрителите освен към радостта от готвенето и трудностите в овладяването му, и към някоя от дарителските кампании и фондации, осигуряващи храна за нуждаещи се.

Gomez ще бъде и сред изпълнителните продуценти на готварското шоу.


*Снимка: Instagram/@selenagomez

selena gomez шоу кулинарно
Сподели
Свързани новини