Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Benny Blanco разкри какво готви за Selena Gomez

Benny Blanco разкри какво готви за Selena Gomez

08 Март 2024
Benny Blanco разкри какво готви за Selena Gomez

Продуцентът Benny Blanco, който е на път да издаде готварска книга, озаглавена "Open Wide: A Cookbook for Friends", разкри колко много обича да готви за приятелката си Selena Gomez.

„Тя е голям фен на пържолите. Така че готвя всичко, което съдържа пържола“, каза Benny пред TalkShopLive. "Или... тя обича супа. И така, тя снимаше шоу вчера, така че направих малко супа и ѝ я донесох."
Той добави: „Тя винаги иска тези малки, идеални пържени картофи от книгата. Обича и пастата. Винаги готвим заедно, тя е толкова добра готвачка. Толкова се забавляваме да готвим заедно. Всичко, което правим е да ядем."

Selena участва в готварската поредица Selena + Chef, където във всеки епизод представя различен професионален готвач. Заснет в нейния дом, предаването дава готварски съвети. 35-годишният Benny и 31-годишната Selena потвърдиха връзката си през декември. На Свети Валентин Benny се обърна към TikTok, за да разкрие, че е поръчал любимите кисели краставички на Selena от Тексас да бъдат доставени в Калифорния и документира, че ги е изпържил за нея.

The Voice - We Love Music! 

selena gomez Селена Гомез
Сподели
Свързани новини