Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez с коментар за миналото си

Selena Gomez с коментар за миналото си

06 Февруари 2020
Selena Gomez с коментар за миналото си

Суперзвездата призна, че когато погледне музиката и стилът си на обличане преди години, се чувства странно и неловко. Тя беше попитана в интервю, кое е нещото, което я кара да се чувства неудобно и странно и тя отговори: "Стилът ми на музика и стилът ми като цяло. Просто не бяха добра комбинация. Гордея се с музиката, която съм пуснала, но просто тогава бяха толкова различни времена и понякога, когато я чуя си казвам: Ооо, не!"

Въпреки, че започна кариерата си с минимално знание във fashion сферата, сега тя е един от най-сексапилните изпълнители. Музиката й също се подобри с годините. Изчаквайки 5 години, за да пусне новият си албум "Rare", тя споделя, че е била много притеснена и че в мислила, че мобе би: "никой няма да го хареса". Дори призна, че си е помислила, че кариерата й като изпълнител е щяла да приключи

"Можеше албумът да излезне и всичко да приключи и дори започнах да мисля по въпроса: Сега накъде? Постоянно подлагах под въпрос всичко, защото се съмнявам в себе си и не знаех това къде ще ме отведе. Радвам се, че нещата се получиха. Но също така смея да кажа, че направих всичко възможно да създам максимално личен и истински албум." - споделя още звездата.



Снимка: Instagram - @selenagomez





selena gomez миналото коментар
Сподели
Свързани новини