Wishlist
Katy Perry ft. Doechii
Katy Perry ft. Doechii
I'm His, He's Mine
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Saweetie издава новия сингъл “IS IT THE WAY”

Saweetie издава новия сингъл “IS IT THE WAY”

03 Октомври 2024
Saweetie издава новия сингъл “IS IT THE WAY”

Мултиплатинената изпълнителка и предприемач Saweetie се завръща от едно много изпълнено със събития лято с новия си сингъл “IS IT THE WAY” – издаден чрез Warner Records/Орфей Мюзик. Със семпли от класиката на Jill Scott „The Way“, Saweetie добавя свой собствен уникален вкус към песента с нейните силни и емоционални стихове. Посветена на жените по света, песента прославя силата, индивидуалността и демонстрира манталитета на „ICY Girl“. 

Режисирано от визионерката Tajana Tokyo, придружаващото музикално видео е кинематографично пътешествие из оживените улици на Лондон, в елегантен, леденосин оттенък. Saweetie показва неудържим външен вид и неоспорима енергия, показвайки увереност и стил, които задават настроението за смел и нов етап от музикалното си развитие. „IS IT THE WAY“ е нещо повече от песен – това е покана към света на Saweetie, която прославя нейния личен стил, обаяние и непримирима индивидуалност.

Saweetie направи интимно и ексклузивно интервю с Jennifer Hudson за новия ѝ сингъл, видеоклип и предстоящи проекти, както и личното ѝ израстване и новата ера, в която се впуска. Нейната уязвимост и откровеност по време на това интервю е възхитително.

По-рано този месец летният химн на Saweetie „NANi“ напредна до номер 1 в класацията на Billboard Rhythmic Airplay, отбелязвайки нейния четвърти хит в класациите в тази категория. Нейното безапелационно парче „My Best“ спечели място в плейлиста на бившия президент на САЩ „Barack Obama’s Summer 2024 Playlist“.

Тя също издаде завладяващия сингъл „Richtivities“ и изненада феновете на разпродаденото шоу на Diljit Dosanjh в Crypto Arena, за да изпълни тяхната оживена колаборация „Khutti“. Saweetie гостува в епизод от хитовия сериал на STARZ BMF и служи като ментор в “The Voice” на NBC.

The Voice – We Love Music!   

saweetie is it the way
Сподели
Свързани новини