Wishlist
Начало / Новини / Polo G най-накрая пуска дългоочакваното си парче „Angels in the Sky“

Polo G най-накрая пуска дългоочакваното си парче „Angels in the Sky“

03 Юни 2024
Polo G най-накрая пуска дългоочакваното си парче „Angels in the Sky“

След като феновете чакат търпеливо и се примиряват с откъси в продължение на повече от 3 години, Polo G най-накрая пуска дългоочакваното си парче „Angels in the Sky“. След хиляди туитове и коментари, молещи песента да се
появи, американският рапър поставя условие на феновете си, за да докажат колко силно я искат и им обещава, че издава песента само ако постът му в Instagram събере 100 хил. коментара. Това се случва за 24 часа. Сингълът ще бъде включен в предстоящия албум на Polo „HOOD POET“, който излиза на 2-ри август.

Откъсът е записан първоначално по време на ерата на „The Goat“, между края на 2019 г. и средата на 2020 г. Откакто Polo G го представя във видеоклип на живо в Instagram преди четири години, „Angels in the Sky“ е една от най-търсените песни на рапъра. Неиздадената 40-секундна част не вижда бял свят нито в „The Goat“, нито в „Hall of Fame“ и много почитатели се примиряват с факта, че ще остане единствено в личния архив на артиста. Преди да бъде наименувана, феновете използват една от най-популярните реплики „Angels in the Sky“. В израз на благодарност за лоялността им, Polo решава тяхната идея да стане официалното заглавие.

The Voice – We Love Music! 

polo g angels in the sky
Сподели
Свързани новини