Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Sam Smith е бил наплют на улицата

Sam Smith е бил наплют на улицата

28 Януари 2023
Sam Smith е бил наплют на улицата

Sam Smith е бил наплют на улицата след като е променил местоименията си. 

По време на интервю за Apple Music, изпълнителят беше попитан за върховете и спадовете след като се определи като небинарен и промени местоименията си на те/тях.

"Мисля, че единствените негативи и борбата бяха в моя обществен живот и моята работа. Количеството омраза, която се изля към мен ме изтощи и беше наистина много трудно", признава Sam.

"Мога да се справя с това да не си търся името в Гугъл, да не чета коментари, това е нещо, което мога да контролирам. Това, което хората не осъзнават за транс и небинарните хора във Великобритание е, че това се случва и по улиците. Обиждат ме на улицата повече от всякога...Един човек дори ме наплю. Лудост е."

30-годишният изпълнител призна, че в родната си Англия е обиждан по-често отколкото другаде и може да се облича както си поиска в градове като Ню Йорк и Лос Анджелис без да предизвиква гнева на хората. 

От друга страна, Sam отбеляза, че не е преживял никакви негативи в личния си живот - отношенията със семейството и любовния му живот дори са се подобрили и той се чувства по-комфортно в собствената си кожа.

sam smith
Сподели
Свързани новини