Wishlist
Начало / Новини / Sam Smith представи нова версия на песента "Perfect"

Sam Smith представи нова версия на песента "Perfect"

07 Юли 2023
Sam Smith представи нова версия на песента "Perfect"

Преди броени часове COKE STUDIO представи нова версия на песента "Perfect" от носителя на награди Grammy, BRIT, Golden Globe и Oscar - Sam Smith.

Оригиналът е част от албума на Sam, "Gloria", и е колаборация с Jessie Reyez. За новия вариант на "Perfect" към Sam и Jessie се присъединява номинираната за BRIT Rising Star певица от Южен Лондон - Cat Burns. Видеоклипът към "Perfect", който показва как тримата приятели създават истинска магия в студиото, ще бъде пуснат в световен мащаб в канала на Coke Studio в YouTube на 14-ти юли. Феновете могат да получат ранен достъп, като сканират своята кола.

Концепцията на "Real Magic" на Coca-Cola възхвалява магията на човешката връзка и идеята, че нашите различия правят света по-богат и интересен. Sam Smith е един от най-известните музикални изпълнители в света и притежава колекция от забележителни успехи. Последният музикален проект на Smith, "Gloria", е третият му #1 албум и надгражда успеха на Love Goes. Sam е отбелязал над 42 милиона продажби и 65 милиарда стрийма в кариерата си.

sam smith
Сподели
Свързани новини