Wishlist
Начало / Новини / Рут Колева представя "Moving on"

Рут Колева представя "Moving on"

17 Юни 2022
Рут Колева представя "Moving on"

"Moving On" подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я харесваме: безгрижна и безгранично талантлива.

"Moving on" пристига след международния успех на Kiss My Attitude и представянето на Рут Колева в South by Southwest в САЩ като единствения участник от България.  

"Moving On" отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата.

Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на знаменитата си майка ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а очевидната химия помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров.

Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип.

Музиката на "Moving On" е композиторското виждане на звездния тандем  Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път „произвеждат“ хит за Рут след работата им по великолепната Oceans.

Текстът е създаден от Рейчъл, като в думите сякаш е скрита пророческа магия, защото: „Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично. ‒ споделя Рут. ‒ "В текста на Moving On е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам ‒ това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми“. 

Остава да гадаем каква е посоката, която поема Рут Колева, а може би ще споделите вашата версия в коментарите на:

представя рут колева moving
Сподели
Свързани новини