Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / „Runnin’“ на Ева Пармакова и „Вселена“ на 4Magic са най-излъчваните български песни за 2020 година в ефира на България

„Runnin’“ на Ева Пармакова и „Вселена“ на 4Magic са най-излъчваните български песни за 2020 година в ефира на България

30 Януари 2021
„Runnin’“ на Ева Пармакова и „Вселена“ на 4Magic са най-излъчваните български песни за 2020 година в ефира на България

Звездната колаборация на Ева Пармакова с известния турски DJ Hakan Akkus – „Runnin‘“ оглави класацията за най-излъчвани песни на български изпълнители за 2020-та година в ефира на всички радиа и телевизии. Хитовият сингъл се превърна не само в любимо парче на радиостанциите и музикалните телевизии у нас, но получи и мощна подкрепа от глобалния музикален канал за денс музика. „Runnin‘“ постигна значителен успех и в дигиталните стрийминг платформи, като намери място в над 1000 плейлисти.

На почетното второ място в годишната класация се нареди „Вселена“третият сингъл на най-силната ни поп група 4Magic. Песента бе създадена от четирите носителки на наградата „БГ Дебют“ за 2019 г. в екип с шведски композитори по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp. Завладяващото и позитивно парче бе най-излъчваната БГ песен в ефира в продължение на цели 17 последователни седмици.

DARA влиза в годишния чарт на шеста и десета позиция с два свои проекта - „Ай Ай“ и „Ella Ella”, а за ALMA и нейната песен „Be Alright” е деветото място.

„Вирджиния Рекърдс“ поздравява всички свои артисти и автори за успеха!

2020 българия песни български 4magic година runnin ева пармакова вселена най-излъчваните ефира
Сподели
Свързани новини