Wishlist
Jax Jones, Zoe Wees
Jax Jones, Zoe Wees
Never Be Lonely
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Поли Генова превзема класацията за най-излъчвани хитове в българския ефир

Поли Генова превзема класацията за най-излъчвани хитове в българския ефир

07 Декември 2020
Поли Генова превзема класацията за най-излъчвани хитове в българския ефир

Новият сингъл на Поли Генова “Last Night” постигна страхотен успех, като дебютира директно на #2 в официалната класация за най-слушаната българска музика, изготвяна от ПРОФОН и BMAT, съобщиха от Орфей Мюзик, които разпространяват парчето дигитално по целия свят чрез компанията Warner Music.

Сингълът “Last Night” на Поли Генова е в стила синтуейв или ню диско, в крак с актуалните световни тенденции в музиката и още с излизането си на 27 ноември 2020 г. спечели вниманието на музикалните медии в България, които публикуваха възторжени ревюта за сингъла. Екипът на The Voice чу песента преди офицоалната ѝ премиера и категорично заяви: "„LAST NIGHT“ е проект на световно ниво, който напълно отговаря на съвременните трендове. Песента влиза директно на тежка ротация в ефира на радио и телевизия The Voice, тъй като звучи форматно и се вписва перфектно между най-големите хитове от международната сцена.“ 


Екипът, който създава парчето “Last Night”, е същият, който стои и зад предишния и супер хит “How We End Up” – гласуващият член на наградите Грами,  световноизвестният naBBoo, и Romy Dia, известна с колаборациите си с David Guetta и Martin Garix.

Освен с големия си успех в радио ефира, Поли Генова може да се похвали и с още успехи. “Last Night” е избрано за Парче на месеца на Warner Music за региона и сингълът и видеото ще стигнат до медиите в териториите на Централна и Източна Европа, информираха от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Проектът може да подкрепиш в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10. В нея проектът дебютира директно под №4.

превзема класацията хитове поли генова най-излъчвани българския ефир
Сподели
Свързани новини