Wishlist
Начало / Новини / Румънският изпълнител rareș с песен на английски език - „Love Is Harder“

Румънският изпълнител rareș с песен на английски език - „Love Is Harder“

Проектът е пътешествие през сърдечна болка и носталгия

19 Октомври 2024
Румънският изпълнител rareș с песен на английски език - „Love Is Harder“

Обещаваме, че ще се влюбите в rareș не само заради песента „Love Is Harder“, но и заради неговата безспорна харизма, докосващи вокали и изключителната му способност да предава дълбоки емоции. „Love Is Harder“ разказва историята на връзка, която някога е била силна и интимна, но с времето е отслабнала, отдалечавайки се като фрагменти, изгубени в пространството и избледняващи спомени. Песента улавя сърдечната болка и копнежа от опитите да се задържи нещо, което се изплъзва, предлагайки сурово, емоционално пътуване през загубата и носталгията. С всяка нота rareș въвлича слушателите в уязвимостта на любовта, където чувствата на свързаност сега са засенчени от непреодолимо усещане за празнота.

Песента е написана от Jordan Shaw и продуцирана от Achi. Видеото е не е просто музикален клип – това е емоционално пътешествие, съчетаващо зашеметяваща визуализация с дълбочината на посланието на песента. Докато гледате, ще откриете, че сте въвлечени в повествованието, като всяка сцена отразява разбито сърце, копнеж и избледняващи спомени, предадени в „Love Is Harder“. Проектът вече е част от плейлистите на 5 от френските радиостанции, както в повече от 10 регионални програми в Румъния и 2 от националните медии.

rareș е роден в Румъния, бивш студент по право, напуска университета, за да участва и да спечели състезанието One True Singer. Малко след това неговият сингъл „Nașpa“ с Arkanian беше запяван от милиони, тъй като rareș изгради фен общност и се представи на сцените на някои от най-големите фестивали. Този успех беше последван от хита "Buchet de trandafiri" с Оливия Адамс, който оглави радио класациите и си осигури второ място в Media Forest, компанията, която следи излъчванията в румънския радио- и телевизионен ефир. Обявен за най-добър нов изпълнител на The Artist Awards 2022, rareș също изненада публиката си с главната роля в „Romina VTM“, филм, за който той участва в саундтрака. Неговото сътрудничество с Bogdan DLP, „La tine și la bani“, стана най-стриймваната песен в Spotify в Румъния през 2023 г. Освен това, сътрудничеството му с Theo Rose и DOMINO за „Sâmbătă seară“ достигна #1 в класациите за търсене на Shazam и остана в Топ 10 на Media Forest за 13 седмици, достигайки връх на #2. Разнообразен и свеж, rareș също си партнира тази година с MIRA за песента „Să fii tu“, която беше добре приета от феновете на двамата изпълнители, и издаде „La tine și la bani 2“.

The Voice - We Love Music

new4u new music rares love is harder
Сподели
Свързани новини