Wishlist
Начало / Новини / Alan Walker и Zak Abel си партнират за "Endless Summer"

Alan Walker и Zak Abel си партнират за "Endless Summer"

Хитът вече събра над 1,5 милиона органични импресии в социалните мрежи.

14 Юли 2023
Alan Walker и Zak Abel си партнират за "Endless Summer"

Норвежкият мултиплатинен изпълнител, Alan Walker, се завръща с новия си сингъл - "Endless Summer", в колаборация с британския певец и автор на песни Zak Abel, точно когато най-горещият сезон на годината започва с пълна сила и ставаме свидетели на рекордни жеги. Тази еуфорична денс-поп мелодия перфектно улавя безгрижната и блажена същност на своето зааглавие. Започва с органични мелодии, които преминават в благозвучен припев, състоящ се от завладяваща бас линия и занижени перкусии, допълнени от позитивното и обнадеждаващо послание в припева. Abel е един от най-известните вокалисти на електронната денс музика  с хитове като "Freedom" с Kygo (202 милиона стрийма), "Ten More Days" с Avicii (92 милиона), "Bad" с Don Diablo (93 милиона) , „The Power“ с Duke Dumont (54 милиона) и много други.

„Endless Summer“ е още един "скъпоценен камък", който трябва да добавите към своя плейлист, след сингъла на Walker „Dreamer“ от по-рано тази година, както и най-новия „Hero“ с участието на Sasha Alex Sloan. От друга страна, Zak Abel сега е на прага на нещо специално, тъй като неговият нов албум, който се очаква с нетърпение - "Love Over Fear", ще бъде пуснат на 25 август чрез BMG. Междувременно "Endless Summer" вече събра над 1,5 милиона органични импресии в социалните мрежи, преди да е издаден официално, което гарантира, че ще бъде на ротация за всички незабравими моменти с приятелители и семейството това лято.

„Като повечето хора, винаги очаквам с нетърпение лятото. Това е най-вълнуващият и блажен сезон и е най-добрата площадка за радостни моменти със семейството и приятелите, докато съм на път. Именно тези ярки моменти ме вдъхновиха да създам песен, която улови бурното настроение във вечен летен саундтрак, а талантът на Zak Abel я оживи по начин, който само той можеше да направи." - споделя Alan Walker.

„Това може би е най-еуфоричната песен, в която съм участвал. Работата с Alan върху „Endless Summer“ беше страхотно преживяване, така че просто искам да подскачам и да се усмихвам и съм сигурен, че хората ще реагират точно като мен, когато слушат нашата песен." - допълва Zak Abel.

Повече информация за Alan Walker:
Непрекъснато доставящ пулсиращи бийтове и хипнотични записи, 25-годишният норвежки продуцент и DJ Alan Walker е наистина сила, която не може да остане незабелязана. С над 115 милиона последователи в социалните мрежи, 8,7 милиарда гледания в YouTube и над 50 милиарда аудио и видео стрийма, младият артист от Берген, Норвегия, няма да спре скоро с хитовете. Alan Walker се появи на музикалната сцена в края на 2015 г. с дебютния си хит сингъл „Faded“, събрал над 1,7 милиарда стриймвания в Spotify и невероятните 3,4 милиарда гледания на видеоклипове в YouTube. Като 19-то най-гледано музикално видео в YouTube, сингълът му донесе номинация на наградите BRIT за песен на годината, както и норвежка победа на Грами в същата категория. След събирането на огромен брой последователи в социалните мрежи и издаването на поредица от успешни сингли като "Alone" и "Darkside", работа с артисти като Ava Max, Noah Cyrus, Sia, Bruno Mars и Coldplay, дебютният му албум "Different World" излезе в края на 2018 г. и към момента наближава 5 милиарда стриймвания само в Spotify. Въпреки че стои зад един от най-големите хитове, Alan е свирил на над 700 хедлайнери в концерти и фестивали до момента, включително Coachella и Tomorrowland, както и разпродадените турнета в огромни зали, Aviation Tour и продължаващото Walkerverse Tour. През 2022 г. Walker издаде третия си албум, „Walkerverse Pt. I & II.“


Още за Zak Abel:
Zak Abel е британски певец и текстописец, който за първи път стана известен, след като представи гост вокали в хит сингъла „Unmissable“ на Gorgon City в UK Top20. Пишенето на свои собствени песни като 14-годишен и качването на видеоклипове от работата му в YouTube в крайна сметка го доведоха до подписването на договор с лейбъл през 2014 г. и срещата с влиятелния музикален продуцент, Joker. Zak и Joker издадоха EP с четири песни през 2015 г., скоро последвано от соловия проект на Zak „One Hand On The Future“, където той си сътрудничи с Tom Misch за „Beautiful Escape“ и Kaytranada за „Say Sumthin“. Чрез тези ранни колаборации Zak се почувства насърчен като текстописец, което го подготви идеално за издаването на дебютния му албум от 2017 г. „Only When We're Naked“. Тази работа го накара да насочи креативността си към поп сферите за първи път и значително увеличи песните му като писател – беше помолен да пише хитови текстове за Kygo, Avicii, R3HAB & ZAYN и Paloma Faith & Джон Легенда. Вече подписал с BMG, неговата собствена музика съчетава вокали с R&B и поп. Димното издание от 2021 г. „Be Kind“ влезе в Airplay класациите в различни европейски страни и в Top 30 Hot AC в САЩ и беше определящата посока за предстоящия му втори албум. Наред с музиката, Zak е посланик на благотворителната организация за психично здраве CALM и говори открито за проблемите, свързани с тази тема, както и насочва теми за идентичност и психическа борба в своите текстове. Той вече имаше омагьосваща 2023 г., тъй като взе участие на Коронацията на Чарлз III и съпругата му Камила като крал и кралица на Обединеното кралство. , както и издаде на поредица от сингли. Притежавайки един от най-впечатляващите британски мъжки гласове на своето поколение, музиката му излъчва инстинктивно душевно, фънки усещане, със способността да ускорява ненаситния припев.

new4u alan walker zak abel endless summer
Сподели
Свързани новини