Wishlist
Adam Port, Stryv, Keinemusik
Adam Port, Stryv, Keinemusik
Move (ft. Orso & Malachiii)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Rosalia работи по колаборация с Billie Eilish!

Rosalia работи по колаборация с Billie Eilish!

15 Април 2020
Rosalia работи по колаборация с Billie Eilish!

В ново интервю испанската певица сподели подробности за бъдещия трак, както и за това какво прави по време на карантината. Изпълнителката каза, че се е самоизолирала в дома си в Маями, докато семейството й прави същото, но в Барселона.

“Като музикант имам усещането, че ние (музикантите) прекарваме много време в изолация, за да изучаваме музиката или да продуцираме и записваме", разсъждава Rosalia пред Zane Lowe. “Правим го доста често, но в същото време на мен много ми липсва да съм на сцената. Липсва ми и това да се разхождам по улиците и да разговарям с приятели".

Rosalia сподели също, че е планирала да пусне "супер агресивно" клубно парче, по което дълго време е работила с Travis Scott, но заради ситуацията по света се е отказала и в момента не е ясно кога песента ще види бял свят: “Мисля, че тя е толкова специфична за даден момент, че не го усещах като правилно да я издам, защото няма да има връзка с настоящата ситуация в света", подчерта певицата. Уникалната изпълнителка сподели и детайли за очакваната с огромно нетърпение от феновете колаборация с друга уникална звезда - Billie Eilish:

"Направих си малко студио тук е една стая. Имам основната необходима техника и работя по следващия си запис... Опитвам се да го завърша. През последните две седмици работя над общото ни парче с Billie Eilish. Мисля, че е почти готово.... Очаквам Billie да ми прати вокалите си, както и техните идеи, които да включим в песента".


Снимка: Instagram



работи колаборация billie eilish rosalia
Сподели
Свързани новини