Wishlist
Lady Gaga & Ariana Grande
Lady Gaga & Ariana Grande
Rain On Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Finneas защитава Billie Eilish

Finneas защитава Billie Eilish

27 Февруари 2020
Finneas защитава Billie Eilish

Братът на Billie Eilish и неин музикален партньор, Finneas, разби твърденията, че техният успех се дължи на връзките на родителите им актьори в музикалната индустрия. 22-годишният музикант и продуцент, чието пълно име е Finneas O'Connell, отговори на Twitter пост, според който успеха на брата и сестрата се дължи на родителите им - Maggie Baird и Patrick O'Connell. 

В отговор на обвиненията, Finneas заяви, че родителите му всъщност не са имали възможност да подкрепят него и Billie финансово в развитието на музикалната им кариера, затова единствено са им помагали с любовта и подкрепата си. Също така Finneas споделя, че майка му е работила като учителка, а баща му като строителен работник, преди да пробият в актьорското майсторство. 

"През целия ми живот родителите ни не са имали възможност да ни подкрепят финансово със заплатите си на актьори. Баща ни работеше по 12 часа на ден, 7 дни в седмицата като строителен работник, а майка ни беше учителка. Нашите родители ни дадоха любовта си, но никога не са познавали никого в музикалната индустрия" - пише Finneas. Коментарът му идва нопосредствено след признанието на Billie Eilish, че напоследък се чувства изключително мразена. 18-годишната певица не скри, че е разтроена от ужасните коментари по свой адрес в социалните мрежи, които са "разрушили живота" й. 


Снимка: YouTube




billie eilish защитава finneas
Сподели
Свързани новини