Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Romanian House Mafia с нов проект "Ocean Drive" - римейк на мега хита от Duke Dumont

Romanian House Mafia с нов проект "Ocean Drive" - римейк на мега хита от Duke Dumont

21 Ноември 2021
Romanian House Mafia с нов проект "Ocean Drive" - римейк на мега хита от Duke Dumont

Romanian House Mafia пусна нов проект „Ocean Drive” с Chopin и Nadja. Това римейк на „Ocean Drive“ на Duke Dumont. Оригиналната песен беше разбиващ хит в целия свят, а римейкът ѝ внася нова искра в нея. Парчето има усещане, което ви позволява да го пуснете навсякъде, а вашият плейлист в колата е най-подходящото място за него.

"Ocean Drive" е композирана от Chopin, а вокалите са на Nadja. Оригиналът на “Ocean Drive” от Duke Dumont беше международен хит през 2015 г., който получи 4 платинени награди в Австралия, 2 в Канада, по 1 в Нова Зеландия, Великобритания и САЩ, диамантена плоча в Полша и златна в Италия и Португалия.

Chopin открива любовта си към музиката, като смесва бийтове и вибрации заедно в невероятни продукции. Неговото определение за съвършенство е поставянето на светлина в тъмнината, създаване на звуци, които внасят яркост в душата и я изпълват с музика.

Nadja пази в тайна самоличността си, но не и любовта към музиката. Всяка клетка в тялото ви ще вибрира, след като чуе звуците.

Romanian House Mafia е подлейбъл на Global Records, фокусиран изключително и само върху денс и хаус музика. Инициативите на RHM имат за цел да изравнят най-високия успех на артистите в техния жанр.

нов проект хита римейк house mafia ocean duke dumont мега romanian drive
Сподели
Свързани новини