Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Rita Ora пуска видеото, заснето в България този петък и мини филм

Rita Ora пуска видеото, заснето в България този петък и мини филм

09 Февруари 2021
Rita Ora пуска видеото, заснето в България този петък и мини филм

Британската хит изпълнителка от албански произход Rita Ora пуска видеото, което засне в България, този петък. В началото на декември тя посети страната ни, а от изтекла информация стана ясно, че една от локациите за снимките ѝ е бил паметникът на Бузлуджа. Това се потвърждава и в един от тийзърите, в който виждаме най-големия идеологически монумент на комунистическия режим в България обвит в мъгла и снежна премяна, а Rita е топло облечена с черни дрехи и шапка. 

Проектът носи заглавието "Bang Bang" и е съвместно с руския DJ Imanbek, който прозвуча в родния ефир първо при нас и ремиксът Му към  Roses от Saint Jhn стана хит №1 на 2020-та година. Проектът на Rita Ora е част от EP "Bang" и мини филм,  в което участие ще вземат имена като David Guetta, Imanbek, Gunna и Khea. Всичко това очакваме да се появи в ефира ни, както и в платформите за видео и аудио споделяне този петък, 12 февруари.

В Instagram профила на Rita Ora има още два видео тийзъра, на които виждаме тематичните за България панелни блокчета. Те вероятно ще са към видеото, в което участва и David Guetta тъй като името му присъства в края на клипа.

Снимка/Screenshot: Instagram/@ritaora

филм българия rita ora този пуска видеото заснето петък мини
Сподели
Свързани новини