Wishlist
Papi Hans
Papi Hans
Ot Strah Da Me Zagubish
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Mattego пусна видеото към "Before You Go" с помощта на ТикТок феновете си

Mattego пусна видеото към "Before You Go" с помощта на ТикТок феновете си

12 Април 2022
Mattego пусна видеото към "Before You Go" с помощта на ТикТок феновете си

Mattego е първият български артист, създал официално музикално видео от клипове на фенове в ТikTok

2 месеца и 618 любителски видеоклипа в TikTok – толкова бе необходимо на Mattego, за да създаде видеото към сингъла си "Before You Go".

След аудио премиерата на песента на 4 февруари 2022 г., Mattego, който е един от най-влиятелните тик-токъри у нас, обяви предизвикателство към верните си последователи в TikTok – да заснемат любителски видеа с танца на астронавта от лирик видеото, с което първоначално излезе сингълът. Към него буквално заваляха предложения, които само за месец достигнаха впечатляващата бройка от 618 уникални видеоклипа, заснети от хора от всевъзможни кътчета на България, та дори и от Малдивите.

Това е първото по рода си предизвикателство в TikTok, поставено от българин, а Mattego е първият български артист, създал официален видеоклип към сингъл с помощта на любителските клипчета на своите последователи.„Поради големия успех и интерес, мога да кажа, че това няма да е последната такава кампания и ако не сте бил включен във финалната селекция на тази, ще имате възможност да го направите в следващата такава“, обеща изпълнителят.

"Before You Go" е написана от продуцентския екип Fabrizio Parisi & The Editor, който стои и зад предишния сингъл на Mattego "Like Champagne". Лириките и вокалната линия са дело на изпълнителя, който е записал вокалите си в студио New Spirit. Песента се разпространява във всички дигитални платформи от Warner Music, чрез Орфей Мюзик.
"Before You Go"  е за всички, които не се отказват от любовта и са готови да се борят за сърцето на любимия човек. Но и за всички, които обичат да танцуват до полуда, защото  парчето е с модерен клубен звук, бърз бийт и е гарнирано с пикантен вкус на ориент. Така  "Before You Go" застава на гребена на модерните тенденции на поп сцената.

Видеото гледайте в YouTube:



пусна към феновете you видеото mattego before помощта тикток
Сподели
Свързани новини