Wishlist
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / RÜFÜS DU SOL издават албумa „Inhale / Exhale“

RÜFÜS DU SOL издават албумa „Inhale / Exhale“

13 Октомври 2024
RÜFÜS DU SOL издават албумa „Inhale / Exhale“

Днес, групата за електронна музика, носител на награда "Грами" RÜFÜS DU SOL издава дългоочаквания си пети студиен албум „Inhale / Exhale“, който излиза чрез Rose Avenue/Reprise Records/Орфей Мюзик. 

„Inhale / Exhale“ бележи нов творчески път за групата, ера, която същевременно свързва органичното и електронното. Албумът обхваща темите, които харесват феновете повече от десетилетие – романтика, разбито сърце, еуфория, отчаяние – чрез смесица от разтегнати, истински звукови пейзажи. Написан в трудностите на големи лични промени „Inhale / Exhale“ отваря една по-зряла, звуково разнообразна и поетично уязвима част от сагата на RÜFÜS. Проектът показва, че групата продължава да прави сеизмична промяна в електронната музика по отношение на значение, емоционална сила и популярност.

Албумът впряга универсалните теми за любов и принадлежност, които превърнаха RÜFÜS в саундтрака на ново поколение, но го прави с новооткрита позиция на сила, която все още не е чувана от групата. Певецът на групата Tyrone Lindqvist насочва любовта от твърда почва, призовавайки „The Life“:

No matter where the road takes me (Независимо къде ще ме отведе пътя)

There’s nothing in this world (Няма нищо на този свят)

That could break me (Което да може да ме сломи)

Your love is like propane (Любовта ти е като пропан)

So go on light the flame for me (Така че запали пламъка за мен)

Именно това усещане за растеж и зрялост прави този запис толкова завладяващ. RÜFÜS предлагат поглед към собствения си живот във всяка песен, като канят феновете да се присъединят към тях. Това се случва, докато се развиват като личности и музиканти, взаимно пътуване на самонаблюдение на дансинга, докато се наслаждават на процеса.

Проектът „Inhale / Exhale“ също сигнализира за нова ера за групата, съчетавайки непрекъснатото им търсене да обвържат световете на органичното и електронното с обновен набор от препратки от целия пейзаж на денс музиката. От ефирните брейкбийтове на „Fire/Desire“ и „The Life“, през силно въздействащата електро вдъхновена бас линия от средата на века с „Pressure“, до емоционалната клубна балада „Edge of the Earth“, става ясно, че това е групата е вдъхновена от клубните парчета на тяхната младост, тъй като те са способни да смесват епохи и стилове, за да създават наистина вечна музика.

Нежният баланс на „Inhale / Exhale“ от изтънчен звуков дизайн и емоционално писане на песни спечели подкрепа от Billboard, Rolling Stone, Zane Lowe и спечели на групата първото им #1 в Dance Radio с водещия сингъл от албума „MUSIC IS BETTER“. Записът беше последван от палитра от въздействащи сингли, представителни за диапазона на албума „LATELY“, „BREAK MY LOVE“ и “PRESSURE“.

RÜFÜS DU SOL ще направят турне в подкрепа на албума „Inhale / Exhale“ на сцени по целия свят през следващата година, включително спирки в трите южноамерикански издания на Lollapalooza като единствен електронен хедлайнер. Най-голямото глобално турне на групата ще бъде обявено скоро.

„Този ​​запис е много специален за нас. Невероятно се гордеем с него и с това, което представлява за нас като група. Написахме много музика заедно за този проект и решихме да създадем нещо повече и е лудост е да си сътрудничим по този проект от почти петнадесет години. Вече имаме пет албума и сме толкова развълнувани да правим музика заедно, както когато започнахме. Поздравяваме всички фенове, които ни подкрепят, това сътрудничество не би било възможно без вас." - RÜFÜS DU SOL

Inhale / Exhale Tracklist

1. Inhale

2. Lately

3. Breathe

4. Music is Better

5. Levitating

6. Break My Love

7. In the Moment

8. New York

9. The Life

10. Pressure

11. Fire / Desire

12. Edge of the Earth

13. Standing at the Gates

14. Belong

15. Exhale

The Voice – We Love Music!     

rÜfÜs du sol
Сподели
Свързани новини