Wishlist
Jonas Blue ft. William Singe
Jonas Blue ft. William Singe
Mama
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Респираторите от последно поколение, дарени от Делян Пеевски, пристигнаха във Варна

Респираторите от последно поколение, дарени от Делян Пеевски, пристигнаха във Варна

15 Април 2020
Респираторите от последно поколение, дарени от Делян Пеевски, пристигнаха във Варна

Той е дарил около 5 000 лв. лични средства на университетската болница и 60 000 лв. за нужна апаратура на АГ болницата във Варна

Депутатът от ДПС Делян Пеевски закупи два респиратора от последно поколение за Университетската болница "Св. Марина" във Варна. Те струват 72 000 лева и бяха дарени от негови колеги днес.

Изпълнителният директор на здравното заведение проф. д-р Силва Андонова благодари за жеста и връчи на Ерджан Себайтин - народен представител от ДПС и на Сали Табаков - председател на областната организация на движението, свидетелства за дарение. "Грижата за пациентите, особено тези, които имат нужда спешно да им се окаже помощ, е най-важното нещо".

"Жестът, който правите, спасявайки по този начин човешки животи, е нещо наистина благородно. Надявам се все по-малко болни да имаме с СOVID-19, които да се нуждаят от интензивно лечение", акцентира проф. д-р Андонова. “Г-н Пеевски е дарил около 5 000 лв. лични средства на университетската болница и 60 000 лв. за нужна апаратура на АГ болницата във Варна”, допълни Ерджан Себайтин.

 


 
Снимки и видео: kanal3.bg
във делян пеевски респираторите последно поколение дарени пристигнаха варна
Сподели
Свързани новини