Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Раздвижване около "Аватар"

Раздвижване около "Аватар"

12 Януари 2020
Раздвижване около "Аватар"

Режисьорът James Cameron показа първи концептуални изображения за очакваното с години продължение на неговия новаторски за времето си хитов филм "Aватар" от 2009г.

Това се случи по време на четиричасова презентация в рамките на Световното изложение на иновациите в Лас Вегас.

От компютърните картини става ясно, че планетата Пандора ще бъде още по-впечатляваща.

На една от рисунките виждаме емблематичните сини извънземни герои, които летят над слънчев плаж върху създанията банши, подобни на праисторически птици. Има и носещи се във въздуха планини и сияйни води, а един нощен кадър разкрива гледка към съседни планети.




Премиерата на дълго отлагания филм е насрочена за декември 2021г.

По план още три части трябва да излязат на екран през 2023, 2025 и 2027г.

Лентата беше най-мащабното творение на филмовото изкуство, когато излезе по кината преди 11 години, а и впечатли зрителите и критиците с техническите постижения и изумителните си визуални ефекти.

Той не само се превърна в най-печелившия филм за всички времена и беше изместен от първото място едва миналата година от "Отмъстителите: Краят", но спечели и три награди "Оскар".

Към актьорския състав за продължението, освен звездите от оригинала Zoë Saldana, Sam Worthington и Sigourney Weaver, ще се присъединят и Vin Diesel, Michelle Yeoh и Kate Winslet, която стана световно популярна след участието си в друг хит на режисьора - "Титаник" от 1997г.


Снимка: Instagram - @avatar

около раздвижване аватар
Сподели
Свързани новини