Wishlist
Начало / Новини / Марианов: „Аз съм такъв човек, който не би си позволил подмолно да побеждава, не е моето“ | E12

Марианов: „Аз съм такъв човек, който не би си позволил подмолно да побеждава, не е моето“ | E12

13 Ноември 2023
Марианов: „Аз съм такъв човек, който не би си позволил подмолно да побеждава, не е моето“ | E12

От Еленово до София и обратно, това е пътят, който тазседмичният гост в The Voice Cast изминава, за да осъществи най-големите си мечти. Димитър Марианов, познат на по-широката аудитория от проекта на СкандаУ - „Само ако бях“, доказа, че не е просто „онзи, който има дует с Тото“.

На въпроса дали не се замисля да се премести да живее в София,  Марианоф отговаря категорично:

„Трудна работа е да дойда да живея в София. Не се замислям въобще, защото това, че е хубаво да живееш в София го говорят само хората в София, никой друг.“ „Ако става въпрос за музика, готов съм да коля и да беся.“

След участието си в Къщата на инфлуенсърите, той се доказа на публиката и спечели сърцата на мнозина с честност, възпитание и душа. Избира да живее тук и сега и да се бори за всичко,  за което мечтае без да си търси оправдания. Дори изборът му да не напусне родното място, а да живее и да се развива именно в него го стимулира да работи още по-усърдно.

За Къщата на инфлуенсърите, Митко казва:

„Аз лично се почувствах все едно сме на екскурзия от училище. Същото е, само че си взимаш ваканция от живота и пак с идиоти и приятели правите тъпотии, същото е.“

С него си поговрихме за участието му в Къщата на инфлуенсърите, за приятелствата и спомените, които си създаде там, за изолацията и преборването на страховете. Той завърши втори на крачка от победата, но не се отказа дори за миг. Загуби срещу един от братята си в играта, както той сам ги нарича. Разказа ми за партията „КПД“, която сформираха заедно с Перси и Кумбата и още интересни неща, които можете да чуете в новия епизод. В къщата видяхме много провокации от  страна на КПД, които станаха обект на неудобрение от някои членове, както и от много зрители, но Митко обясни, че всичко е било в рамките на шегата и забавлението.

За Перси и Кумбата, Марианов споделя:

„Нашето увлечение към простотията и любовта към тъпотията ни свързва.“

 

Мари-Никол Марианов
Сподели
Свързани новини