Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Прогнози на Bwin за неделните мачове от Ла Лига

Прогнози на Bwin за неделните мачове от Ла Лига

07 Април 2021
Прогнози на Bwin за неделните мачове от Ла Лига

Атлетико зацикли след Нова година и върна интригата за титлата в Испанското първенство. В неделя, „дюшекчиите“ ще търсят да се върнат на пътя на победата срещу 5-тия в класирането Реал Бетис. В последния ден от седмицата ще играят и двата испански тима, ангажирани с ¼-финалите на втория по сила европейски клубен турнир – Виляреал и Гранада. Bwin коефициентите за Лига Европа пък традиционно предлагат най-добрите възможности за залог в четвъртък вечер.


DrВиляреал – Осасуна

„Жълтата подводница“ е в най-добрата си форма от началото на кампанията. Възпитаниците на Унай Емери записаха 6 победи в последните си 6 мача. В тези двубои, вратарят Асенхо извади само два пъти топката от своята мрежа. Осасуна пък би само веднъж в последните си 6 мача. Интересно е да се отбележи, че клубът от Памплона нареди три поредни нулеви равенства. Като прибавим и загубите от Севиля и Барселона с по 2:0, отборът се разписа само веднъж за тези 6 мача. 

Два залога се оформят като най-логични прогнози. Единица и под 2.5 гола в мача. И при двете коефициентът е малко над 1.60. По-смелите могат да потърсят и „Виляреал да спечели мача на нула“, където ставката скача до 2.35.


Валенсия – Реал Сосиедад

Труден сезон и едва 12-то място за тима на Валенсия. „Прилепите“ са далеч от познатата си класа, въпреки че съставът на Хави Гарсия не изглежда никак лош. Тимът е на еднакво разстояние от евро квотите и зоната на изпадащите и просто доиграва сезона. 3 победи и 4 загуби в последните 7 мача перфектно показват контрастиращата форма на „белите“. 

Реал Сосиедад изостава само на точка от петото място и се представя повече от стабилно. Преди три дни, отборът спечели дългоочакван трофей – Купата на Краля, при това след победа над големия съперник Атлетик Билбао. 

Емоциите от спечелената Купа и умората от тежкия мач ще повлияят на гостите. По тази причина, ние ви препоръчваме изненадваща 1-ца, която идва при солидния коефициент от 3.60.


Реал Валядолид – Гранада

Гранада има тежък мач срещу Манчестър Юнайтед през седмицата. Тимът заема 9-та позиция във временното класиране и трудно може да се пребори за ново европейско участие. По тази причина, ние смятаме, че и тук може да се потърси изненада, но само ако Манчестър Юнайтед не реши интригата от сблъсъка в първия мач този четвъртък. 

Валядолид се намира само на три точки пред „опасната“ зона и продължава тежката битка за оцеляване. Отборът загуби само веднъж в последните си 5 мача. Поражението дойде в последния кръг срещу Барселона. 

Нашата прогноза за мача е 1X, а от Bwin са приготвили коефициент от 1.28. Винаги може да пробвате и 1-ца при ставка от 2.05, но рискът става доста по-голям.


Реал Бетис – Атлетико Мадрид

Един от сблъсъците, който може да се окаже решителен в борбата за титлата. В средата на сезона, Атлетико имаше двуцифрен аванс пред Реал Мадрид и Барселона, но в момента води класирането само с точка повече от „блаугранас“. Тимът на Чоло Симеоне спечели само един от последните си четири мача, а програмата до края на сезона е доста тежка. Бетис е един от най-сериозните отбори в Испания, а моментното му състояние е повече от добро. Само една загуба за последните 7 мача е атестат за постоянство, а отборът се нуждае от точки в борбата за място в Лига Европа. 

Все пак, Атлетико няма право на издънка и 2-ката си остава най-очаквания завършек за двубоя. От Bwin пък дават превъзходния коефициент от 2.35 за победа на „дюшекчиите“. 

"Радио Експрес" АД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.


прогнози bwin неделните мачове лига
Сподели
Свързани новини