Wishlist
DJ Sava ft. Sore
DJ Sava ft. Sore
I'm Gonna Miss You
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Пол Ръд разказа колко ужасна може да е диетата, за да влезе човек в роля

Пол Ръд разказа колко ужасна може да е диетата, за да влезе човек в роля

27 Ноември 2023
Пол Ръд разказа колко ужасна може да е диетата, за да влезе човек в роля

Пол Ръд разказва колко интензивна е подготовката да изглеждаш като супергерой на Marvel. При скорошна поява в подкаст актьорът разкри някои подробности за своята „рестриктивна“ диета по време на снимките.

„Когато трябваше да тренирам за филма Ant-Man и бях на много тежка диета, наградата ми беше газирана вода“, каза Ръд пред Us Weekly. 

В предишни интервюта Ръд сподели как обучението за ролята е помогнало за подобряване на начина му на живот. „Ставам и пия чаша кафе, след което правя кардио, преди да ям нещо“, споделя актьорът. „Никога не бих направил това преди Ant-Man. Вдигам тежести поне три пъти седмично.“

Ръд също приписва ролята си на Ant-Man в кинематографичната вселена на Marvel за подобряване на здравето му. „Научих толкова много за това как тялото ми реагира на храни, как реагира на упражнения и доколко това ми влияе психически“, каза той.

Ръд се появява на големия екран като супергерой с Ant-Man от 2015 г. и се завръща в други филми на Marvel, включително Captain America: Civil War (2016), Ant-Man and the Wasp (2018), Avengers: Endgame (2019) и Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

диета Пол Ръд Ант Мен Марвел
Сподели
Свързани новини